Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Λιποσωμιακή τεχνολογία

Τι είναι τα λιποσώματα;

Η λέξη Λιπόσωμα προέρχεται από δύο ελληνικές λέξεις. Λίπος και Σώμα. Η ονομασία έχει άμεση σχέση με τη σύνθεση του λιποσώματος. Τα λιποσώματα είναι σφαιρικά κυστίδια με τουλάχιστον μια διπλοστοιβάδα φωσφολιπιδίων και χρησιμεύουν σαν οχήματα μεταφοράς χορήγησης θρεπτικών συστατικών και φαρμακευτικών ουσιών.

Είναι σύνθετες δομές και μπορεί να περιέχουν μικρές ποσότητες και άλλων μορίων. Η υδροφοβική μεμβράνη σε μορφή λιπιδικής διπλοστοιβάδας περικλύει τον υδάτινο πυρήνα του λιποσώματος. Τα λιποσώματα παράγονται από φωσφολιπίδια λεκιθίνηςΤα φωσφολιπίδια με τη σειρά τους είναι µια κατηγορία λιπιδίων με ποικιλία δοµών.Αποτελούν το δομικό υλικό των κυτταρικών μεμβρανών σχεδόν κάθε οργανισμού και μικροβίου.

Τα φωσφολιπίδια διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη βιωσιμότητα των κυττάρων και είναι κατασκευασμένα από λιπιδικές διπλοστοιβάδες. Η διπλοστοιβάδα φωσφολιπιδίων είναι μια λεπτή μεμβράνη κατασκευασμένη από δύο στρώματα λιπιδικών μορίων.

Τεχνολογία

Ορισμένα θρεπτικά συστατικά μπορεί να είναι πολύ ισχυρά, αλλά πολλά από αυτά ίσως απορροφούνται ελάχιστα.

Χρησιμοποιούμε μια πιο έξυπνη μέθοδο παράδοσης των θρεπτικών συστατικών που ονομάζεται λιποσωμιακή τεχνολογία Lipo-L-Technology.

Tα λιποσώματα της τεχνολογίας Lipo-L-Technology είναι πιο απορρόφησιμα σε σύγκριση με πιο συνηθισμένες μεθόδους χορήγησης συμπληρωμάτων διατροφής λόγω της μεθόδου παρασκευής τους.

Με την τεχνολογία που χρησιμοποιεί η MediCore, επιτυγχάνεται υψηλότερη απορρόφηση και μειώνεται κατα πολύ η απώλεια των θρεπτικών συστατικών λόγω του μοναδικού Lipo -L-Technology συστήματος χορήγησης.

Παραγωγή – Συστατικά

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε ποιοτικά συμπληρώματα διατροφής, μέγιστης βιοδιαθεσιμότητας και απορρόφησης, ώστε οι καταναλωτές να μην κάνουν παραχωρήσεις στο συγκεκριμένο τομέα.
Η MediCore χρησιμοποιεί αποκλειστικά φωσφολιπίδια από λεκιθίνη ηλίανθου μη γεννετικά τροποποιημένου (NON GMO).

Χρησιμοποιούμε μόνο πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Γίνεται έλεγχος σταθερότητας, αποτελεσματικότητας και βιοδιαθεσιμότητας όλων των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων της MediCore πρίν βγουν στη γραμμή παραγωγής.

Τα συμπληρώματα διατροφής της MediCore κατασκευάζονται σε εργοστάσιο στην Ολλανδία κατω απο αυστηρές προδιαγραφές και διαθέτουν όλα τα επίσημα πιστοποιητικά.

Μηχανισμός

Με το να ενθυλακώσουμε λιπόφιλα και υδρόφιλα θρεπτικά συστατικά μέσα σε λιποσώματα κάνουμε πιο αποτελεσματική την μέθοδο χορήγησης των συμπληρωμάτων διατροφής.

Με την τεχνολογία των λιποσωμάτων προστατεύουμε τα θρεπτικά συστατικά απο τα γαστρικά υγρά του στομάχου με αποτέλεσμα τα μόρια που μεταφέρονται μέσω των λιποσωμάτων να μεταφερθούν άθικτα, ανέπαφα, εκεί όπου το δραστικό συστατικό απελευθερώνεται πετυχαίνοντας μεγαλύτερη απορρόφηση (πρόσληψη).

Προκειμένου να παραδοθούν τα θρεπτικά συστατικά σε μια θέση δράσης, η λιπιδική διπλοστοιβάδα μπορεί να συγχωνευτεί με άλλες διπλοστοιβάδες όπως η κυτταρική μεμβράνη παρέχοντας έτσι τα περιεχόμενα του λιποσώματος.