Για τις επόμενες μέρες το medicore.gr δε θα εξυπηρετούνται νέες παραγγελίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Πολιτική Επιστροφών

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ –ΑΛΛΑΓΩΝ

1.Επιστροφές πραγματοποιούνται σε προϊόντα  στην αρχική τους συσκευασία χωρίς να έχουν ανοιχθεί. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβατε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.

2. Επιστροφές πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα 5 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας από τον πελάτη από την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική. Η επιστροφή-αλλαγή πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά, από αντίγραφο της Απόδειξη Λιανικής Πώλησης. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, η medicore.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.

3.  Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής. Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα είναι απαραίτητο να μας στείλετε μαζί με την απόδειξη της παραγγελίας σας ένα συνοδευτικό σημείωμα με: Τον αριθμό ΙBAN, το όνομα δικαιούχου και την τράπεζα που δηλώνετε να επιστραφούν τα χρήματα.

4.Αλλαγές πραγματοποιούνται μέσω του on-line καταστήματος μας medicore.gr με την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης.

5.Αλλαγές ειδών σε έκπτωση ή προσφορά αλλάζονται στην Εκάστοτε ισχύουσα τιμή και δεν αλλάζονται μετά την λήξη των εκπτώσεων και των προσφορών.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

1. Αποστέλλετε το προϊόν με χρέωση αποστολέα , με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική. υποχρεωτικά μαζί με αντίγραφο της Απόδειξης Λιανικής, αναγράφοντας σε ένα σημείωμα τον λόγο αλλαγής/επιστροφής του προϊόντος.

2. Στο δέμα της επιστροφής αναφέρετε:

 Προς : MEDICORE ΙΚΕ, YΜΗΤΤΟΥ 110, ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΤΚ:11634 , ΑΤΤΙΚΗ .

2 . Όταν παραλάβουμε το προϊόν της αποστολής, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της νέας παραγγελίας. Παράλληλα πραγματοποιείτε μία νέα παραγγελία με το προϊόν που επιθυμείτε στο online-κατάστημα και στο πεδίο ΣΧΟΛΙΑ αναγράφετε την λέξη ΑΛΛΑΓΗ και τον αριθμό ότι πρόκειται για αλλαγή καθώς και το νούμερο της Απόδειξης Λιανικής.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

1. Αποστέλλετε το προϊόν με χρέωση δική σας, με εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική υποχρεωτικά μαζί με αντίγραφο της Απόδειξης Λιανικής, αναγράφοντας τον λόγο αλλαγής/επιστροφής του προϊόντος. Μέσα στο δέμα συμπεριλαμβάνετε τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμός λογαριασμού, IBAN, τράπεζα) και υποχρεωτικά αντίγραφο της Απόδειξη Λιανικής. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.

  • Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ,η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).

Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Όλα τα δέματα ελέγχονται από το προσωπικό της εταιρείας προτού αποσταλούν. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να αποστείλετε email στο info@medicore.gr εντός 24 ωρών από την ώρα παράδοσης, εκφράζοντας τις επιφυλάξεις σας.

Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και η φθορά είναι φυσιολογική, το προϊόν αποστέλλεται στην medicore.gr με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική με χρέωση παραλήπτη, σύμφωνα με την διαδικασία Επιστροφών-Αλλαγών.

Για να γίνει αποδεκτό ένα προϊόν ως ελαττωματικό, θα πρέπει η φθορά να μην είναι από κακή χρήση του προϊόντος από τον πελάτη. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η φθορά είναι από κακή χρήση του πελάτη, τότε επιστρέφεται στον πελάτη το ίδιο προϊόν με έξοδα αποστολής που επιβαρύνουν τον πελάτη.

 Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν, το αντίγραφο της απόδειξης και τα πλήρη στοιχεία σας, ξεκινάει η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων.

 Η κατάθεση πραγματοποιείται σε χρονικό διάστημα 30 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος (αξία προϊόντος χωρίς έξοδα αποστολής). ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ: Όλα τα δέματα ελέγχονται από το προσωπικό της εταιρείας προτού αποσταλούν. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να αποστείλετε email στο εντός 24 ωρών από την ώρα παράδοσης, εκφράζοντας τις επιφυλάξεις σας.

Καλέστε μας